Lansatoare jeturi CO2

jeturi CO2

Lansatoare Jeturi CO2 - SFX - Trust Fireworks 2024

Va punem la dispozitie servicii profesionale si aparatura de ultima generatie. Lansatoare CO2 pentru a creea o atmosfera speciala evenimentului tau. Spectacole in aer liber, lansari auto, concerte, evenimente mondene.

forza zu 2018 jeturi CO2
forza zu 2018 jeturi CO2
SFX efecte speciale
forza zu 2018 efecte speciale
SFX jeturi CO2

Echipamente noi si de ultima generatie.
Lansatoare si pistol CO2.
Magic FX & Explo.

flacari SFX
flame Explo
aruncatoare de flacari
flacari SFX
flame Explo
aruncatoare de flacari
flacari SFX
flame Explo
aruncatoare de flacari

Pentru mai multe detali te rugam sa ne contactezi si vom gasi cea mai buna solutie in functie de evenimentul tau.Jeturi CO2 - SFX - Efecte speciale

Acestea sunt coloane alburii care însuflețesc atmosfera. Jeturile pot ajunge la 8 metri și pot urma cadența muzicii, sincronizându-se cu ea la perfecție grație unui sistem specific. Concertele, lansările de produse sau auto, cluburile care fac atmosferă pornesc la un moment dat jeturile CO2 și întrețin petrecerea, marcând momentele cheie cu ele.
Multe companii organizează petreceri de firmă și aduc și jeturile CO2 pe scena pe care concertează trupa invitată să încânte angajații sau pe care se premiază Angajatul Anului și CEO-ul susține un speech.
Pentru jeturile CO2 este nevoie de mână de lucru calificată și de un loc destul de încăpător, obligatoriu în spații deschise, în locuri precum marginea din față a unei scene sau o zonă dedicată și sigură, în care toate privirile sunt ațintite deja.
Jeturile cu CO2 (dioxid de carbon) sunt perfecte pentru a contribui la atmosfera memorabilă. Momentele de maximă intensitate a pieselor cântate de artiștii de pe scenă, fie acele momente mai vivace dintr-un speech al directorului ori momentul de countdown (10, 9, 8...) al MC-ului show-ului.Pentru mai multe exemple vă invităm să vizionaţi canalul nostru de Youtube Fireworks

Clienti fericiţi.

Vrei un spectacol pirotehnic?

Contactează-ne şi noi îţi vom oferii cea mai buna soluţie pentru evenimentul tău.

1
Bem o cafea
2
Analizăm şi ofertăm
3
Semnăm contractul
4
Pregătim artificiile
5
Testăm programul
6
Declanşăm artificiile

Îţi mai oferim suplimentar următoarele servicii pentru evenimentul tău.


fum greu

GHEATA CARBONICA FUM GREU

DE LA 180 EURO
dj sonorizari

LUMINI ARHITECTURALESONORIZARI - DJ

DE LA 550 EURO
fotograf nunta

FOTOGRAF NUNTA FILMARI HD

DE LA 1.490 EURO
artificii interior

ARTIFICII DE INTERIOR

DE LA 150 EURO