Aruncatoare de flacari

aruncatoare de flacari

Aruncatoare de flacari - SFX - Trust Fireworks 2024.

Va punem la dispozitie servicii profesionale si aparatura de ultima generatie. Aruncatoare de flacari pentru a creea o atmosfera speciala evenimentului tau. Spectacole in aer liber, lansari auto, concerte, evenimente mondene. Flame Magic FX & Explo.

explo - flacari
SFX - flacari
forza zu 2019 flacari
efecte speciale 2019 flacari
forza zu 2018 flacari
SFX flacari
SFX efecte speciale

Echipamente noi si de ultima generatie.

flacari SFX
flame Explo
aruncatoare de flacari


Pentru mai multe detali te rugam sa ne contactezi si vom gasi cea mai buna solutie in functie de evenimentul tau.Flacari - SFX - Efecte speciale

MC-ul pomenește de momente incendiare, iar ele trebuie să fie dublate de flăcări, care să creeze atmosfera incendiară de care se vorbește. Adrenalina este invocată când pe scenă se întâmplă ceva wow și scenele wow sunt ajutate de aruncătoarele de flăcări (flame efects machines).
Este vorba de servicii complet profesionale și de aparatură de ultimă generație, creată de așa manieră încât pericolul este inexistent dacă se respectă regulile. Dispozitivul folosit stă pe podea sau trepied, deși este de mici dimensiuni are în interior o doză cu gaz acționată electronic, la comandă, în momente cheie din programul tehnic – sistemul se poate sincroniza cu muzica sau cu video care rulează.
Flacara este direcționată în sus sau chiar puțin pe diagonală – depinde de complexitatea așezării montajului de dispozitive la scenă – ajunge până la 8 metri lungime, schimbând complet atmosfera, pentru cluburile, lansările auto, defilările, concertele dar și emisiunile TV sunt locurile care permit desfășurarea acestor efecte speciale.
Se spune despre aceste efecte speciale că dau o notă aparte evenimentului. Tot așa, condimentele în mâncare dau o notă specială acesteia, așadar parabola cu sarea și piperul este de reținut. Cu ele, reușita este garantată, totul iese memorabil și felicitările curg precum șampania în pahare.
Sunt recomandate pentru: concertele, evenimente private sau mondene, zilele oraselor, revelionane si altele.Pentru mai multe exemple vă invităm să vizionaţi canalul nostru de Youtube Fireworks

Clienti fericiţi.

Vrei un spectacol pirotehnic?

Contactează-ne şi noi îţi vom oferii cea mai buna soluţie pentru evenimentul tău.

1
Bem o cafea
2
Analizăm şi ofertăm
3
Semnăm contractul
4
Pregătim artificiile
5
Testăm programul
6
Declanşăm artificiile

Îţi mai oferim suplimentar următoarele servicii pentru evenimentul tău.


fum greu

GHEATA CARBONICA FUM GREU

DE LA 180 EURO
dj sonorizari

LUMINI ARHITECTURALESONORIZARI - DJ

DE LA 550 EURO
fotograf nunta

FOTOGRAF NUNTA FILMARI HD

DE LA 1.490 EURO
artificii interior

ARTIFICII DE INTERIOR

DE LA 150 EURO