Pachete artificii exterior

foc artificii

Ofertă focuri de artificii 2017

Aceste pachete sunt dedicate exclusiv evenimetelor cu un numar restârns de spectatori (nunţi, botezuri, aniversări, petreceri private).
Pentru evenimente publice cu un număr mare de spectatori(zilele oraşelor, petrecere revelion, concerte şi altele) vă rugăm să ne contactaţi pentru a vă creea un pachet personalizat în funcţie de cerinţele dvs.

Pachet artificii Basic

Pachet artificii Premium

Pachet artificii Gold

Pachet artificii Piromuzical

Pachet artificii Piromuzical lansat de pe ponton

 • Pachet artificii Basic

  Vă oferim un foc de artificii în aer liber intensitate medie (categoria 2) tras dintr-o singură poziţie cu durata de 4 minute, diverse efecte pirotehnice (candele, jerbe, vulcani, comete, palmieri, single shot-uri, single row-uri) cu plecare în V sau Y la o înăltime de 20 - 30 metri.
  Finalul spectacolului o bomba de calibru mare cu care veţi obţine un excelent spectacol pirotehnic la un preţ de senzaţie.
  Toate autorizaţiile şi pregătirea focului de artificii sunt responsabilitatea noastră, ora maximă la care se poate organiza focul de artificii variază în funcţie de locaţie.
  Menţionam că în preţ sunt incluse toate taxele care se platesc către autorităţile locale.
  Mai jos vă prezentăm (video) cum arata un pachet Basic
 • Pachet artificii Premium

  Vă oferim un foc de artificii bogat în aer liber intensitate medie (categoria 2, 3) tras dintr-o singură poziţie cu durata de 5 minute, diverse efecte pirotehnice (candele, jerbe, vulcani, comete, palmieri, single shot-uri, single row-uri) cu plecare în V sau Y la o înălţime de 30 - 50 metri.
  Finalul spectacolului 3 bombe de calibru mare cu care veţi obţine un excellent spectacol pirotehnic la un preţ excelent.
  Toate autorizaţiile şi pregătirea focului de artificii sunt responsabilitatea noastră, ora maximă la care se poate organiza focul de artificii variază în funcţie de locaţie.
  Mentionăm că în preţ sunt incluse toate taxele care se plătesc către autoritaţile locale.
  Mai jos vă prezentăm (video) cum arată un pachet Premium.
 • Pachet artificii Gold

  Vă oferim un spectacol de artificii bogat în aer liber intensitate medie (categoria 3, 4) tras dintr-o singură poziţie cu durata de 7 minute, diverse efecte pirotehnice (candele, jerbe, vulcani, comete, palmieri, single shot-uri, single row-uri, bombe de 3 - 6 inch.) cu plecare în V sau Y la o înălţime de 50 - 70 metri.
  Finalul focului de artificii fiind grandios cu câteva bombe de mare calibru. Veţi obţine un spectacol complet care nu va fi uitat prea curând de invitaţii dvs. cat si de dvs.
  Toate autorizaţiile şi pregătirea focului de artificii sunt responsabilitatea noastră, ora maxima la care se poate organiza focul de artificii variază în funcţie de locaţie.
  Menţionăm că în preţ sunt incluse toate taxele care se plătesc către autoritaţile locale.
  Mai jos vă prezentăm (video) cum arată un pachet Gold.
 • Pachet artificii Piromuzical

  Vă oferim un spectacol piromuzical în aer liber cu intensitate mare (categoria 3, 4) tras dintr-o singură poziţie. O combinaţie excelentă între muzică şi artificii, practic coloana sonora se îmbină cu cadenţa focului de artificii.
  Intensitatea focului fiind medie spre mare cu durata de 7 minute, diverse efecte pirotehnice (candele, jerbe, vulcani, comete, palmieri, single shot-uri, single row-uri, bombe de 3 - 6 inch.) cu plecare în V sau Y la o înăltime de 70 - 100 metri.
  Finalul focului de artificii fiind grandios cu cateva bombe de foarte mare calibru. Veţi obţine un spectacol excelent care nu va fi uitat prea curând de invitaţii dvs. cât şi de dvs.
  Pachetul mai include la început şi un spectacol de artificii la nivelul solului format din 8 vulcani de diverse înaltimi ( 2 - 6 metri).
  Toate autorizaţiile şi pregătirea focului de artificii sunt în responsabilitatea noastră, ora maximă la care se poate organiza focul de artificii variază în funcţie de locaţie.
  Menţionăm că în preţ sunt incluse toate taxele care se plătesc către autoritaţile locale.
  Mai jos vă prezentăm (video) cum arată un pachet Piromuzical.
 • Pachet artificii Piromuzical lansat de pe ponton

  Vă oferim un spectacol pirotehnic (piromuzical) lansat de pe lac în aer liber cu intensitate mare (categoria 3, 4). O combinaţie excelentă între muzica şi artificii, practic coloana sonora se îmbină cu cadenţa focului de artificii. Veţi obţine un efect superb în lucil apei care va reflecta imaginea artifiiciilor de pe cer.
  Intensitatea focului fiind medie spre mare cu durata de 7 minute, diverse efecte pirotehnice (candele, jerbe, vulcani, comete, palmieri, single shot-uri, single row-uri, bombe de 3 - 6 inch.) cu plecare în V sau Y la o înăltime 70 - 100 metri. inaltime 50 - 70 metri.
  Finalul focului de artificii fiind grandios cu câteva bombe de calibru mare . Veţi obţine un spectacol excelent care nu va fi uitat prea curând de invitaţii dvs. cât şi de dvs.
  Pachetul destinat evenimentelor unde locatia se afla pe malul apei.
  Toate autorizaţiile şi pregătirea focului de artificii sunt responsabilitatea noastră, ora maxima la care se poate organiza focul de artificii varianză în funcţie de locaţie.
  Menţionăm că în preţ sunt incluse toate taxele care se plătesc către autoritaţile locale. Dar nu sunt incluse eventualele taxe sau cerinţe ale proprietarului sau administratorului lacului de unde se va face tragerea.
  Mai jos va prezentam (video) cum arata un pachet Piromuzical lansat de pe ponton.
Pentru mai multe exemple vă invităm să vizionaţi canalul nostru de Youtube Fireworks

Vrei un spectacol pirotehnic?

Contactează-ne şi noi îţi vom oferii cea mai buna soluţie pentru evenimentul tău.

1
Bem o cafea
2
Analizăm şi ofertăm
3
Semnăm contractul
4
Pregătim artificiile
5
Testăm programul
6
Declanşăm artificiile

Îţi mai oferim suplimentar următoarele servicii pentru evenimentul tău.


fum greu

GHEATA CARBONICA FUM GREU

DE LA 120 EURO
dj sonorizari

LUMINI ARHITECTURALESONORIZARI - DJ

DE LA 290 EURO
fotograf nunta

FOTOGRAF NUNTA FILMARI HD

DE LA 790 EURO
artificii interior

ARTIFICII DE INTERIOR

DE LA 90 EURO