Artificii Revelion Brasov 2022

artificii revelion
artificii Revelion 2022

Foc de artificii profesional Revelionul 2022 Cetatea Brasov.

Trust Fireworks a executat 4 focuri de artificii in seara de Revelion in Municipiul Brasov respectiv: Cetatea Brasov, Parcul Tractorul, Avangarden si Piateta Uranus. In urma castigari licitatie publice organizate de Primaria Brasov.

Primăria Brașov le-a pregătit brașovenilor și turiștilor o petrecere în aer liber de Revelion și peste 7.000 de artificii care vor fi trase din patru locuri din oraș.
„Anul acesta, Revelionul din Brașov se aude și se vede în toată țara. Acesta va fi transmis live pe Kiss FM și Kiss TV unde toată România va putea urmări spectacolul de muzică electronică ce se va întâmpla în Piața Sfatului începând cu orele 20.00. Vom avea DJ locali care vor încălzi atmosfera, vom avea spectacol de lumini și nelipsitele focuri de artificii. Și brașovenii din cartiere vor putea să urmărească focurile de artificii în cartierele lor, deoarece în acest an vom lansa focurile și spectacolul pirotehnic din patru zone din Brașov. Sperăm ca în contextul relaxării măsurilor privind pandemia de coronavirus, brașovenii să dea dovadă de responsabilitate și să respecte toate măsurile de siguranță“, a precizat viceprimarul Flavia Boghiu.

Prin parteneriatul cu Kiss FM, cei mai cunoscuți DJ din Brașov vor mixa pe scena amplasată în Piața Sfatului, într-o configurație folosită în premieră în acest loc. Pentru eveniment va fi montată o scenă de 12x10m, cu înălțime de 7m, cu este 40 de efecte de lumini pe scenă și aproximativ 30 mp de ecrane led, iar grafica de eveniment va fi una spectaculoasă. Programul va începe la ora 20.00, cu două show-uri de câte o oră fiecare pregătite de doi dintre cei mai talentați DJ din Brașov – Sorin Deaconu și DJ Lexu. La ora 22.00 vor intra pe scenă Bad and Boujee, care vor rămâne alături de public inclusiv la trecerea dintre ani. Concertul celor doi, care va dura până la ora 00.30, va fi filmat cu 6 camere și o dronă și va fi transmis live pe Kiss FM și Kiss TV România.


artificii Revelion Brasov 2022

artificii Cetatea Brasov

artificii Revelion 2022

artificii Revelion Brasov 2022

artificii Trust Fireworks Revelion 2022

artificii Brasov Revelion 2022

artificii Revelion 2022

Clienti fericiţi.