Foc de artificii Herastrau 2016

piromuzical herastrau 2016

Pachet Piromuzical Gold Nunta

Foc de artificii nunta realizat de Trust Fireworks tras de pe Lacul Herastrau (ponton). Alege acest pachet pentru evenimentul tau.


 • Pachet artificii Piromuzical Gold

  Va oferim un spectacol piromuzical in aer liber cu intensitate mare (categoria 3, 4) tras dintr-o singura pozitie. O combinatie excelenta intre muzica si artificii, practic coloana sonora se imbina cu cadenta focului de artificii.
  Intensitatea focului fiind medie spre mare cu durata de 7 minute, diverse efecte pirotehnice (candele, jerbe, vulcani, comete, palmieri, etc.) inaltime 50 - 70 metri.
  Finalul focului de artificii fiind grandios cu cateva bombe de foarte mare calibru. Veti obtine un spectacol excelent care nu va fi uitat prea curand de invitatii dvs. cat si de dvs.
  Pachetul mai include la inceput si un spectacol de artificii la nivelul solului format din 8 vulcani de diverse inaltimi ( 2 - 6 metri).
  Toate autorizatiile si pregatirea focului de artificii sunt responsabilitatea noastra, ora maxima la care se poate organiza focul de artificii varianta in functie de locatie.
  Mentionam ca in pret sunt incluse toate taxele care se platesc catre autoritatile locale.
  Mai sus va prezentam (video) cum arata un pachet Piromuzical.